top of page

ANTE DUJMOVIĆ

- PATAK

Duh hedonizama cijelog doživljaja restorana... Svi ga znaju kao veselog čovjeka. Kada je on za roštiljom riba sama skače do gradela!

MARIJANA

DUJMOVIĆ

Logistička potpora cijelom timu, pazi da sve bude na vrijeme i savršeno organizirano.

KATARINA

ČAJIĆ

Strast prema zdravoj prehrani i svježim obrocima Katarina unosi u ponudu restorana i brine o nutricionističkim vrijednostima Vašeg obroka.
 

NADA

DUJMOVIĆ

Ljubav prema kuhanju i osmišljavanje originalnih receptura tajne su Nadine kuhinje... Sigurni smo da ćete se vratiti po još :))

UŽITAK

Vođen idejom da gost treba u potpunosti uživati svim svojim čulima, restoran Patak svakodnevno nudi svježe morske delicije, pomno odabrano meso, vrhunsko maslinovo ulje, domaće kolače te raznoliku ponudu vina, sve to začinjeno mirisom borova, šumom valova, zborom cvrčaka i pogledom na tirkizno-plavo more Paklenih otoka.

TRADICIJA

Hvaranin Antonio Dujmović Patak 1981. godine otvara restoran u uvali Ždrilca na Paklenim otocima, čime započinje obiteljska tradicija vrh- unske gastronomske ponude u jedinstvenom okruženju borova i neposredne blizine mora.

OBITELJSKI TIM

U restoranu Antonio Patak posebna pažnja pridaje se kvalitetnom odabiru suradnika – od lokalnih dobavljača ribe, mesa, povrća, maslinovog ulja i vina do profesionalnih kuhara i konobara. Zajedno s članovima Antonijeve obitelji, supruge Nade, kćeri Marijane i Katarine. Svi oni čine vrhunski i dobro uigrani tim.

SADRŽAJI

Za najmlađe goste tu je prostor za igru opremljen toboganom, pješčanikom i raznim dječijim sadržajima, kao i uređena plaža. Na obali je opuštajuće sunčalište  s raznovrsnom ponudom koktela, cijeđenih sokova, sladoleda i raznovrsnih alkoholnih i bezalkoholnih pića.
DOMAĆINI - Galerija slika
bottom of page